Vugiji 2019

Oni smo se 21. maja odpravili na gimnazijo Ledino in z dijaki ter osebjem gimnazje delili del naše predstave. V barvnih kostumih in obilico prtljage, ki pač spada k ''onim'' (beri stoli), smo kot nalašč spadali v okvir letošnje teme vugijev: neobičajni poklici. Vedno je lepo plesati, še lepše na odru in najlepše takrat, ko uspešno navdušimo publiko s svojim nastopom.

Odplesali smo točko z naslovom Se dire in uživali v vsaki sekundi nastopa. Vendar konec točke še ni pomenil tudi konec letošnjih vugijev za Beatrockerz. Čez nekaj minut smo ponovno stali na odru, tokrat v malo drugačni vlogi. Pridružili smo se Perrine in Zlatku, ki sta odpela pesem Svet je tvoj! ter jima pomagali popestriti nastop s plesom, piramidami in žongliranjem.

Ne glede na to ali smo stali na odru v vlogi cirkusantov ali kot ''back plesalci'', so bili vugiji en sam žur! Hvala gimnaziji Ledina, ki nam je že tretje leto zapored zaupala nastopiti na vugijih in hvala ledinski dijaški skupnosti za tako dobro organizacijo. Se vidimo prihodnje leto!